Menu
Zona sumraka
Share on Viber

Zona sumraka

AUTOR: Lafica

Danas imam vježbe na bazenu, ok, znam, neću zaboraviti.

Ležim u dnevnoj, kunjam, imam jos vremena...međutim svi su se po kući nešto "nadigli" žure, jure, kasne...ja pogledam na sat, pola i nešto je, joooj pa i ja kasnim. Pakujem stvari u ruksak na brzaka, oblačim kupaći, letim...psujem u autu, svi voze ko po ledu, doduše i jeste klizavo, snijeg je napadao, negdje je očišćeno, negdje naravno ni taknuto....kilave, nikako da uhvatim zeleni val.

Stižem, brzinom munje se skidam i napokon dolazim na bazen.

Nešto mi sumnjivo, nema nikog od moje ekipe, pogledam na sat, nije strašno kasnim samo pet minuta… ALI SAT VREMENA RANIJE!!! WTF?!!

Aj' dobro, šta sad, bar ću se naplivati, otići malo i u saunu.

Plivam, plivam, crkla sam već...idem sad malo do saune. Ulazim, kad ono 7 muškaraca tamo - ja sama. Kažem ja njima malo da razbijem atmosferu: "Uhh koliko vas je!", kontam otići će neko, ali niko ne izlazi, kao fini su, ljubazni, potrgali se odmah da mi nađu mjesto.

Sjedam i momentalno se distanciram od svih, ne čujem, ne vidim, u svojim sam mislima.

Međutim, nešto nevjerovatno se dešava....počinje PJESMA!!??! "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine.... ori se sauna, svi u glas pjevaju, jedan od njih me stidljivo pogleda i kaže:"Izvinite, ali i ja ću im se pridružiti.".

Slušam i ne vjerujem, mislim sigurno je skrivena kamera...nije!?...onda je Zona Sumraka...i ja sam u sred nje.

Imaš potrebu da ostaviš komentarčić?O NAMA
KONTAKT
Sva prava zadržana

Developed by: A&Ž