Menu
Niškoristi muž
Share on Viber

Niškoristi muž

AUTOR: Beppa Joseph

Ovaj muž je u detinjstvu važio za vunderkinda, sa šest je recitovao Hasanaginicu, u školi miljenik svih nastavnika, u društvu obožavan od sviju. Na svakom okupljanju on je srce zabave, nekim čudom niko ne primećuje da uvek priča iste dogodovštine, uz identičnu gestikulaciju i verbalni izraz, svi se svejedno glasno smeju i valjaju po podu, kao i prvi put kada su čuli. Udajom za njega, uvreženo je mišljenje okoline da si uhvatila Onog-Čije-Se-Ime-Ne-Pominje-Uzalud za jaja.

Prava istina je da se ovaj muž najbolje opisuje narodnom mudrošću “spolja gladac, iznutra jadac”. Taj životni svaštar, zapravo zna o svemu pomalo, a jako malo o bitnim stvarima. Nikada nije završio faks (doguro do 4. godine). Nema posao. Nema nijedan praktičan skil jer je navikao da bez mrve napora dobija SVE, pa nije nikada naučio da se trudi, da uči, da se unapređuje. Svoju memoriju pamćenja koristi isključivo za beskrajne partije preferansa u kafani, a svoje mentalne sposobnosti za smišljanje načina kako da prevari, otme, ukrade, zavalja, slaže. Tebe, rođenu mamu, sopstveno dete, najboljeg druga, brata, taštu.

Ovaj muž ima tendenciju da se iz NIŠKORISTI MUŽA transformiše u MUŽA ŠTETOČINU, npr. kada napravi kockarske dugove koje ćeš ti morati da otplaćuješ.

Savetuje se razvod od ove vrste muža pre nego što dođe u ovu fazu.

Imaš potrebu da ostaviš komentarčić?O NAMA
KONTAKT
Sva prava zadržana

Developed by: A&Ž