Menu
Muž na tajnom zadatku
Share on Viber

Muž na tajnom zadatku

AUTOR: Sheherezada

Ovaj muž izgleda i ponaša se znatno mlađe od svojih bioloških godina. On provodi dane u teretani, ali ne zanemaruje ni rad na unutarnjem sebi (sere o ZENU, čita knjige i sluša glazbu iz cijelog svijeta). Obično se bavi poslom koji dobro pokriva sve njegove izvanbračne aktivnosti, tako da mu je jako teško prigovoriti ili mu ući u trag.

U kupatilo ide, ne sa jednim, nego sa dva tri telefona, od kojih je bar jedan ugašen kad s vama ima obiteljski dan („da mu ne smetaju“), ovi preostali pak telefoni, ako su uključeni, su obično okrenuti na suprotnu stranu, dakle screenom prema DOLJE, kako vi ne biste slučajno vidjeli dolaznu poruku. To opravdava time što čuva svoju privatnost jer ste vi neutemeljno ljubomorna ludača a on samo čovjek koji negdje MORA podvući granicu tom vašem luđačkom paranoičnom ponašanju.

Ovaj muž laže vječno se pokrivajući svojim poslom: ide na put i sastaje se s ljudima „o kojima vam ne može ništa reći“ (posl. tajna), ili gdje će pričati o temama o kojima „vam ne može ništa reći“ (posl. tajna). Radi zato da bi zaradio za vas i obitelj, posao koji je zahtjevan, mada jedva čeka da prestane (LAŽE).  Laži su uvijek takve da su fenomenalno nerealistične, do te mjere da vi u njih povjerujete, jer „nemoguće da je TO izmislio“ (JE!)*, ili takve da u njima prevladava istina u glavnini ali u onom malom dijelu di jebava kolegicu s posla baš i ne (npr. redovito vas zove s poslovnog puta uvijek u isto vrijeme, prepričava vam svoj dan, šalje fotografije ručka, večere, pokoje zgrade te zalazak sunca iznad rijeke/mora/slapa).

Ovaj muž je pažljiv, ne zaboravlja rođendane, godišnjice, obožava i vas i vaše luđačko ponašanje (voli vas unatoč vašoj paranoičnoj, sumnjičavoj prirodi), mada je vrijeme koje provodi kod kuće kratko. Ima mali milion aktivnosti i interesa u koje želi uključiti i vas, ali pošto dobro zna da ćete radije žderat kod kuće pola kile snickers sladoleda nego ići npr. na JIU JITSU, onda sa žaljenjem tamo ode sam (LAŽE, kurva se).

U slučaju razvoda od Mužanatajnomzadatku, kad ustanovite crno na bijelo njegove prijevare, on i dalje negira. Ako se poslije vas opet oženi i vi vidite fotografiju vjenčanja na facebooku di  je žena koja stoji u bijelom zapravo njegova ljubavnica (ZNALA SAM!), on i dalje negira ili izbjegava odgovor s bolnim grčem na licu (mješavina povređenosti, ranjivosti, mistike) Kad ste čuli da s njom ima i dijete i suočite ga s činjenicom da mu je u  autu dječja auto sjedalica, on kaže da je to posebna oprema za prisluškivanje koju koristi za svoj posao o kojem vam -  pogađate - ne može ništa reći.

 *za ugriz na bradavici tvrdi da se dogodio kad se tukao s drogiranim budalama, a kako bi obranio svog nejakog prijatelja kojeg vi ne poznate. Tu vam laž plasira postupno još dok je na poslovnom putu, pod rubrikom „moram ti ispričati nešto grozno što se dogodilo“ i onda vam SAM ispriča bizarnu priču pritom se s gađenjem osvrćući na današnju drogiranu mladež

Imaš potrebu da ostaviš komentarčić?O NAMA
KONTAKT
Sva prava zadržana

Developed by: A&Ž