Menu
Moj dan
Share on Viber

Moj dan

AUTOR: Kućanica

Danas je taj dan. Dan za mamu! Moj dan!

I tako odem kod frizera, sva je profesionalka, ali je promašila za nijansu boju pramenova, a i skraćivanje vrhova je shvatila kao malo skratiti!!!

Šizim, ali ne želim da to pokvari moj dan, bar mi je neko oprao kosu i usput izmasirao glavu, zahvalna sam. Uostalom nije ovo dan zvani frizer, još me čeka šoping. Jeee!!!

Cijelo vrijeme dok me je profesionalka drljala po glavi zamišljala sam se sa punim rukama vrećica, sretna...ovo je moj dan.

Ali ništa nije kao u filmu!!! Nakon dva sata poželila sam vrtlariti, kuhati, spavati, ubiti se...sve, samo ne više šoping!!!

Kupnja donjeg veša - pakao! Mrzim te kabine pune svjetla i ogledala. Želim se usredotočiti na gaće, ali samo gledam celulit i sto mana na svom nemanekenskom tijelu. Grudnjaci koji mi prave šlaufe pod pazusima, push-up koji je pretjeran, drugi me stisne - di su mi sise?!

I tako nakon 15 isprobanih gaća i grudnjaka izlazim s vrećicom, preživila sam! Preznojena i iscrpljena pravim se da sam sretna! Nadam se da će on to primjetiti, napravit ću svoju idealnu rasvjetu.

I šta da vam kažem, naravno da nije ni primjetio da sam bila kod frizera, ipak nisam ni kričavo crvena niti asimetrično ošišana.

Ali primjetio je donji veš. Isplatilo se!

 

Imaš potrebu da ostaviš komentarčić?O NAMA
KONTAKT
Sva prava zadržana

Developed by: A&Ž