Menu
Eau de kretinjo
Share on Viber

Eau de kretinjo

AUTOR: Jovanka B.

Otvorim danas naš zajednički toaletni ormarić  i reko' aj da malo napravim reda po tim policama nebili se dokraja ubila radeć' po kući, ipak je nedjelja i skuhala sam ručak za dva dana, i desert za ostatak obitelji i zobene pogačice sa chia sjemenkama za moju malenkost (i slanu i slatku verziju moliću lijepo-pokušavam skinuti tih 5 kila viška koje se prilijepile ko muva na govno i ne silaze).

I tako ja premećem kozmetiku sa donje (muževljeve) police i u hrpi polupraznih bočica od parfema naletjeh na dupkom punu 75ml bočičetinu dolčebagana oridžidži..ganc nova, tek otvorena..Hercule Poirot se u meni budi, ne primjećuje da je ijedan otisak prsta ostavljen na bočičetini, čep sjaji visokim sjajem, u jednom trenutku zasljepljuje. Nije imao kada korodirati od vlage!

Aha!!! Ulijećem u sobu u koju je baš eto zalegao da odmori umorno tijelo jerbo je oprao tri tanjura, dvije šerpe i jednu tepsiju poslije ručka  i moli za 20 minuta samoće. Reko': „A otkud ti dolčegabana mužu, 75 ml?“. Muž: “Pa rekao sam ti ima već dva tjedna sigurno - da je snižen  i da ću si ga kupiti..eto, nikad me ne slušaš, nikad ti nije bitno što ti imam za reći" (bla sra, niže on tu sad u nedogled, naravno da mi nije rekao!). I suptilno mi tako nabio osjećaj krivice što si je pred kraj mjeseca krišom kupio parfem na sniženju, i još to odlučio prešutjeti.

Da bi ova priča iz stvarnog života bila 'politički' korektna, a svemir izbalansiran: „Mužu, ako ikada ovo pročitaš i prepoznaš sebe ili nas..kupih si pletenu haljinu preključer u L* i prešutjeh ti..i kladim se da nikad' nećeš naletjeti na nju dok mi budeš slagao ormar“!!!

Imaš potrebu da ostaviš komentarčić?O NAMA
KONTAKT
Sva prava zadržana

Developed by: A&Ž