Menu
Od prve budilice pa do nesvjestice
Share on Viber

Od prve budilice pa do nesvjestice

AUTOR: Kućanica

U današnje vrijeme više nije tabu sisa, sex, guzica, aaaa ne! Tabu je postalo majčinstvo, odnosno nedostatak istog. Jer svaka žena želi biti ili bar držati sliku savršene majke. I uspjevamo, djeca su nam sretna i zadovoljna, ako slučajno nisu, glasno i iskreveljeno će nam to pojasniti, a mi, ma možemo mi to i bolje. Baš danas sam kao psihopata utišavala glas ludila koji vrišti "ili ću ja skočiti ili ću njih pobacati sa terase", a već u drugom momentu ždere me osjećaj griže savjesti, jer nije mi dozvoljeno da to pomislim, a i nitko to ni ne misli i ne osjeća sem mene.

Ustvari sam presretna kada nakon pola dana u kuhinji djeca probiru po tanjuru i nabrajaju ko šta ne voli ili voli, a muž u pauzi trpanja pohvali ručak. Prosto da poletim! Sita sam bez i da jedem.

I posebno sam ispunjena kada nakon dana zvani veš (trljanje fleka, pranje, peglanje) gledam djecu kako se sretno valjaju po travi i prave kolače od blata. Preslatki su, a tek kreativni!

I moj muž, ljubav mog života, iscrpljen od posla, odmara ležeći uz televizor neumorno šaltajući kanale, gledam ga i čekam trenutak u kojem će se prostorijom zaoriti hrk od kojeg mi se diže sva kosa na glavi.

A ja sam baš danas odlučila da tu ljubav želim nekako glasnije čuti, trebam ju da mi da snagu, jer osjećam da klonem i cijelim tijelom odjekuje vapaj za tišinom, za malo same sebe.

Osjećam hvata me nesvjestica....nisam oprala kosu, htjela sam nokte nalakirati...ma nema veze,sutra ću!

 

Imaš potrebu da ostaviš komentarčić?

1 February, 12:13

Beba

Bravo Kućanice, baš takoO NAMA
KONTAKT
Sva prava zadržana

Developed by: A&Ž