Menu
BananaSHOK
Share on Viber

BananaSHOK

AUTOR: Lafica

Svi koji me poznaju, znaju da sam prilično uredna žena, daleko od bolesne čistoće i urednosti ali volim da bude sve pod konac. Pišem vam ovo da znate s kim imate posla jer ovo što ću vam sad reći i pokazati je najužasnija stvar koja mi se desila. MENI!!!?


Jutro je, žurim na posao jer znam da će me fucking vrata od auta opet zajebavati pa ne znam koliko ću izgubiti vremena na njih, dok ih ne uspijem zatvoriti (pametnica, prala sam kola na -10 i sad neće vrata da se zatvaraju).


Sinoć sam bila u outletu i kupila na super akciji teget plavi sako, naravno da to sad odmah moram obući... kombinacija ciglastih pantalona i plavih čizama zahteva i moju plavu torbu. Uhh otkad ju nisam nosila, vadim je iz komode pa ću nabrzake prebaciti stvari i krećem. Otvaram i ŠOK... ljudi šta je ovo u mojoj torbi??? Nešto se slepilo s jedne strane za papire, s druge za postavu. A u pich i ti bomboni lepljivi...ali NE nisu bomboni. To je BANANA iz prošlog veka, slepljena i sparušena do neprepoznatljivosti. Bože,  zar to meni da se desi?? Meni koja kinjim decu za svaku mrvicu prljavštine.

Neee!

Bacam torbu, uzimam aktuelnu i odlazim se zezat s vratima od auta, nemam sad vremena za bananašok to ću posle isprocesuirati, poklapati​ se ušima i konsultovati s prijateljicama da li se to ikad ikome u životu desilo.

Sad posao zove!

Imaš potrebu da ostaviš komentarčić?O NAMA
KONTAKT
Sva prava zadržana

Developed by: A&Ž