Menu
Cinde - FUCKING - rella
Share on Viber

Cinde - FUCKING - rella

AUTOR: Sheherezada

Danas je Valentinovo. Dan zaljubljenih. Ne mogu se požaliti da nisam dobila nikakav poklon pošto mi je kolega s posla upravo donio kulenovu seku i par kobasica (blagodati rurale), onako prijateljski. Parfemi su na 40 % popusta, taman ću si moći priuštiti jedan a da nije Economic. I dijete će me danas voljeti, grliti me svojim malim ručicama i gledati sa sjajem u očima. I mnogi me vole, više sam u životu voljena nego nevoljena.

A opet, na Valentinovo poželim i ljubav muškarca.

Moj idealni valentinovski dan izgleda ovako: Spremam se za večernji izlazak, idem na manikuru, pedikuru, depilaciju, duuugo kupanje u kadi s mirišljavim solima, frizura, šminka. Oblačim najbolju haljinu i štikle (sve NOVO!) i idem na večeru. Večernji menu je klasični afordizijački; pjenice od celera, salate sa npr. šipkom, komad tune u obliku srca s umakom od bla na postelji od blabla. Vidite tu scenu jelda? Vino – vrhunsko,  arome npr. jagode i bobičastog voća, „sljubljuje“ se sa pjenicom i tunom u obliku srca.

SVE SAVRŠENO.

Preko večere me gledaju dva užarena oka muškarca koji me voli (može da i ja volim njega). On prekrasan, ne znaš jel pametniji ili zgodniji. Crn, visok (kosa može a i ne mora), oči tamne duboke, iz njih izvire inteligencija i dubina duše. Ja sijam od ljubavnog zanosa, sva krasna, sve mi stoji ko saliveno, a iz haljine proviruju gola ramena i koža koja se također sedefasto sjaji. Pratite? Vidite tu situaciju?

E sad realitet. Vraćam se kući s kobasicom i kulenovom sekom. Pošto sam luda, radit ću i danas popodne. Onda dočekujem dijete. Kad vidi kulen, htjet će to umjesto moje tjestenine s lososom (utješna domaća valentinovska večera), a kad na tanjuru vidi kulen, sjetit će se i čvarka. Kad vidim djetetov tanjur, ugasit ću vodu koja prokuhava za zelene tagliatelle i složit si isti takav (jebiga – domaće je domaće). Pojest ćemo to uz tridvajedankuhaj, zagrliti se i zaspati.

Podijelit ćemo ljubav u svom najčišćem obliku, i ja ću znati da već imam ono najvrjednije.

A zašto onda i dalje želim jebenu valentinovsku bajku?

Znate onu scenu iz filma  „Zgodna žena“ kad Richard Gere ponudi Juliji Roberts da će je smjestit u stan, a ona se na to uvrijedi jer ga jebiga voli, i kaže mu „I dont want to be put in a flat - I want fairytale!“.  E to!!! Jebi SE!!!! Ne možeš mi pričati basnu ako ja želim BAJKU!

Bajke su ZLO, kaže Beppa Joseph.

Jesu.

I koštale su me.

Ali ja i dalje, nepopravljivo, u njih vjerujem.

Sretno Valentinovo!

 

Voli vas vaša Sheherezada

Imaš potrebu da ostaviš komentarčić?O NAMA
KONTAKT
Sva prava zadržana

Developed by: A&Ž