Menu
Joga na balkanski
Share on Viber

Joga na balkanski

AUTOR: Jovanka B.

Uzmem jučer novu košulju da ju operem na ruke. Nije baš kupljena u butiku “sve za 10 kn” pa reko aj..ulijem ja u škaf deterdžent za osjetljivu tkaninu, stavim škaf u kadu, uronim košulju i sagnem se ‘iz kičme’ koristeći trbušne mišiće i krenem da ju perem. Udahnem pa ju provučem kroz šake, zarotiram zglobove par puta i malo se ispravim. Izdahnem. Pa se sagnem dublje, opet udahnem, uronim ju opet u vodu, i gle kur.. u slamnom šeširu! Još samo da sam se uhvatila za palčeve na stopalima mogla sam odraditi i pozdrav suncu!

A iz te asane u kupatilu sam se onda prebacila na “pozdrav frižideru”! Čučnem na vrhove prstiju nebili otvorila donju ladicu zamrzivača i izvadila kore za pitu (sa sirom) koju planiram ispeći dok se npr. suši košulja. I čučnem ja dakle, zglobovi peku, prsti pucaju, pokušavam izvući tu ladicu. U tom trenutku me dijete u plaču zaziva jerbo ne može pronaći omiljenog plišanca.

Naglo se okrećem i rotiram kralježnicu u lijevo. Uklješćuje me u kuku, stenjem, cvilim..očajna pokušavam ustati. Pojavljuje se on. Ja šepam i konačno imam alibi! Nek boli, ko ga j... bar zna da neću moći odraditi “pozdrav mužu”!

Imaš potrebu da ostaviš komentarčić?O NAMA
KONTAKT
Sva prava zadržana

Developed by: A&Ž