Menu
Ljubavnik navigator
Share on Viber

Ljubavnik navigator

AUTOR: Sheherezada

Ljubavnik navigator je onaj tip ljubavnika koji vam tokom sexa govori stalno što da napravite da ga zadovoljite. Naime, taj ljubavnik par excellence se ponaša kao da se netom teleportirao iz Porn Hub-a, a to zdušno pokazuje kako kroz riječi tako i kroz pokrete. Uz ljubavnika navigatora se i sami osjećate kao da radite u porniću i da vas iza snimljene scene seksa negdje čeka topli sendvič i čaj.

Ljubavniku navigatoru je jako stalo da vas zadovolji, ali NE radi vašeg stvarnog zadovoljenja i zadovoljstva, već zato što to tako treba i direktno doprinosi rastu ega ovog profesionalnog ljubavnika.

Kad vodite ljubav sa ljubavnikom navigatorom čut ćete riječi poput – uštipni me za bradavicu (ako ne uštipnete dovoljno jako – dobit ćete i uputu o jačini), sad malo jače, sad ga uzmi u ruku (da! tako!, ili ne tako!), sad sjedi, sad lezi, sad se okreni itd.

Dok ste u sceni seksa (posle koje vas negdje STO POSTO čeka čaj i topli sendvič), vama se također bude sjećanja o prvom letu u avionu kad ste ne znajući što i kako, buljili prestravljeni u stjuardesu a ona je lamatala rukama naprijed pa postrance pokazujući vam izlaz u slučaju nužde.

Pošto se vaš seksualni avion tijekom općenja trese a i prvi vam je let s ljubavnikom navigatorom, vi slijedite sve upute ozbiljno se pribojavajući da će od negdje početi ispadati maske za kisik ako se drznete reći: MAMI SVOJOJ NAVIGIRAJ!

Nakon što svoj zadatak obavite po P.S.-u ljubavnik navigator će (samo)zadovoljno ustvrditi da je bilo super i od vas očekivati da pohvalite i sebe i njega. To svakako napravite. Osim što ćete pogodovati egu ljubavnika, on možda isključi navigaciju pa ćete biti spašeni od očekivanja da kod vašeg pogrešnog pokreta glas zaurla PRERAČUNAVAM.

Ukoliko u životu nemate nikog drugog, i već ste osvjestili da se na ovu kitu bacate pod geslom "bolje išta nego ništa" ili pak pod devizom "za zdravlje hormona i reproduktivnog sustava" - smanjite štetu na jednostavan način - NAVIGIRAJTE I VI". 

Imaš potrebu da ostaviš komentarčić?O NAMA
KONTAKT
Sva prava zadržana

Developed by: A&Ž