Menu
U susret Osmom martu: Šta vam on STVARNO poručuje poklonom (NO-SHIT edition)
Share on Viber

U susret Osmom martu: Šta vam on STVARNO poručuje poklonom (NO-SHIT edition)

AUTOR: Jovanka B. i Beppa Joseph

I dok se normalni psiholozi bave za društvo korisnim poslom za koji su se i školofali, kvazi, wannabe i pop-psiholozi bave se hipeprodukcijom govana koja se objavljuju na ženskim portalima i raznim Daily Mailovima ovog sveta, a sve na temu poput ove nadolazeće osmomartovske „Šta vam on želi poručiti ako vam kupi farfem, a šta ako vam kupi čoko bananicu.“ A pošto nismo ni mi šugavi, evo i naše, Botoks&Kuvacha verzije teksta za žene kojima muškarci NISU pupak Univerzuma:

Dakle, Šta Vam on (STVARNO) poručuje poklonom za Osmi mart

ČOKOLADA

Popularna verzija: On ima želju za vezivanjem, stalo mu je da bude sa vama. Doživljava vas kao nekoga ko mu je posebno drag i sa kim želi dublji odnos. Muškarci koji poklanjaju čokolade romantični su, sigurni u svoju ljubav i žene smatraju izuzetno važnim delom svog života.

Botoks&Kuvacha verzija: Ako ti frajer/muž/ljubavnik za Osmi mart pokloni čokoladu, to je siguran znak da odma treba da ga nogiraš jerbo je ili prokleta škrtica ili nema za bolji poklon, što mu na kraju dođe na isto. Ako ti kojim slučajem pokloni bombonjeru, proveri samo rok trajanja, kladimo se u život da je to neka vekovna koja se povlači od nemila do nedraga po kući od mame mu i niko neće da ju jede jer je puna onog odvratnog obojenog veštačkog punjenja čiji miris podseća na smrdljivog martina, a čokolada koja se nalazi oko te odvratnoće već je pobelela od stajanja.

NAKIT

Popularna verzija: Vidi vas kao suprugu, odnosno kao ženu sa kojom bi želeo da ostari. Bez obzira da li je nakit skup ili ne, on simbolizuje želju za trajnim vezivanjem.

Botoks&Kuvacha verzija: Poklanja ti ogrlicu na kojoj je poludragi kamen koji baš djeluje na čakru koja ti je najzakrčenija (korjensku) u nadi da će ti sexualna želja biti vijeka barem koliko i privjesak, a on sretan i zadovolj(e)n do kraja svog života.

PARFEM

Popularna verzija: Nesvesno slanje poruke da ste mu privlačni i dragi, ali da vas vidi samo kao dodatak svom životu. Parfeme najčešće poklanjaju muškarci koji ne vole da se vežu. Njima je važno da pored sebe imaju lepu ženu na kojoj će im drugi zavideti. Očekuju da žena uvek bude u senci.

Botoks&Kuvacha verzija: Ako ti pokloni parfem, a nije economic, e tu si u gabuli pošto ćeš prvi bitniji datum, a da se tiče njegove malenkosti morati da odrešiš kesu i po principu oko-za-oko-zub-za-zub fino da olakšaš svoj crveni feng shui novčanik nebili svom mužjaku dokazala da ti je stalo!

KUĆNI LJUBIMAC

Popularna verzija: On vam nesvesno šalje poruku da želi porodicu i da vas vidi uz sebe na duge staze. Kućni ljubimac predstavlja obavezu i predanost, pa muškarci tako doživljavaju žene kojima daruju životinje.

Botoks&Kuvacha verzija: Siguran znak da namerava da te ostavi pa ti poklanja kera da imaš nekoga da podeliš tugu u momentima najvećeg očajanja. Nežna duša jer brine kako ćeš se osećati kada te dvojkira.

PUTOVANJE

Popularna verzija: Ako vas obraduje putovanjem poručuje da ste čitav njegov svet. Neće mu biti teško da potpuno promeni svoj život da biste vi bili srećni, nije preterano vezan za majku. Učiniće sve što od njega budete tražili. Ovakvi muškarci nisu povodljivi, realni su, odmereni i sigurni u sebe.

Botoks&Kuvacha verzija: Ako ti tvoj alfa mužjak za 8.mart pokloni npr. odgođeno putovanje tipa ljetovanje, budi sigurna da će to biti apartman na moru zilion strmih stepenica udaljen od plaže, da ćeš da nakuvavaš svaki dan u šerpi koju si ponijela sasobom 500 km, a u njoj eko namirnice koje su rasle u vrtu tvoje mame. Budi sigurna da ćeš po povratku s tog istog putovanja (kobajage odmora) doći mrtva umorna i još na autoputu zamišljaćeš se na maminoj vrtnoj ljuljački na selu i mamu kraj sebe koja te gleda onim polusažaljivim majčinim pogledom dok ti donosi svježe iscjeđenu limunadu nebili te instant oporavila!! Oooo tenkjumadr,  tenkjugad, tenk ju junivers!!!

KNJIGA

Popularna verzija: Ubeđen je da vas dobro poznaje. Ovakvi muškarci često su predvidivi, ali stabilni i odani.

Botoks&Kuvacha verzija: Ako ti pokloni “50 nijansi sive” nada se da će te čitanje tog smeća motivisati da mu dozvoliš da počne da te vezuje za krevet detetovim lisicama iz kompleta za maskirat se u policajca a nada se tu i tamo i ponekom spenkingu. Ako ti pokloni kuvaricu, nema visoko mišljenje o tvojim kulinarskim sposobnostima, a ako ti pokloni nešto od ovdašnjih polu-spisateljica koje mahom sve imaju po dva-tri prezimena i žive u popodnevnom tv programu, ima jako nisko mišljenje o tvojim intelektualnim sposobnostima. 

CVEĆE

Popularna verzija: Muškarac koji poklanja cveće strastven je i senzualan. Ipak, i svaki cvet nosi određenu simboliku, pa ako dobijete lale on je uvek spreman da vam oprosti, ružom poručuje da vas strasno voli, dok orhidejom govori da ste mu jako bliski. Narcis će vam često pokloniti sebičan muškarac. Magnoliju će vam pokloniti otmen i dostojanstven čovek. Iris će vam pokloniti muškarac koji voli umetnost, sanjarenje i maštu, a suncokret onaj ko bez vas ne može da zamisli svoj život. Hortenziju poklanjaju pričljiv muškarac, dok će onaj koji donese božur sigurno da vas zaprosi. Karanfilom vam poručuje da će uvek čuvati vašu ljubav.

Botoks&Kuvacha verzija: U zadnji se momenat setio da nešto treba da ti pokloni pa je na povratku s posla od babe ispred Maxija kupio za 50 dinsa kitu nekog rendom cveća koje je potonja (ilegalno) nabrala u obližnjem, zakonom zaštićenom Parku prirode. Ako ti pak pokloni saksijsko cveće bilo koje sorte i bilo koje boje, onda je peder.  

 

PS Naravno da je ovaj tekst jedno bezobrazno preterivanje i da ćemo se obradovati svakom poklonu koji dobijemo sutra. Namera nam je bila samo da vas zabavimo i popljujemo tekstove koji teraju žene na celodnevno dešifrovanje namere i poruke koja stoji iza NJEGOVOG poklona. Šta ima tu da se razmišlja, znamo da ga je kupio u prolazu i bez pola mozga, ali namera je bitna i to je to. I još je bitno da sačuva račun

 

Imaš potrebu da ostaviš komentarčić?O NAMA
KONTAKT
Sva prava zadržana

Developed by: A&Ž