Menu
Reklama
Share on Viber

Reklama

AUTOR: Beppa Joseph

žena u svojim tridesetima, negovana, lepa sedi na svom kauču u dnevnoj sobi, priča:

-  Da ste me samo videli pre dva meseca, bila sam na ivici suza. Kuća, obaveze, kuvanje...totalni haos!

u pozadini vidimo kadrove sa glavnom protagonistkinjom kako smoreno radi nešto na svom laptopu, a potom nosi korpe opranog veša dok deca protrčavaju kroz stan koji je sav zatrpan igračkama, a za koje vreme muž leži na kauču i pujda decu na još veće ludilo..

- Morala sam nešto da učinim za sebe.

vidi se snimak protagonistkinje koja sa stola u dnevnoj sobi uzima kutiju nekog leka.

- Prijateljica mi je preporučila da uzmem da pijem Tensilen. I otkad koristim Tensilen, a koristim ga već dva meseca, totalno drugačije se osećam.

vidimo našu junakinju kako smireno prilazi svom detetu koje mirno sedi na kauču i ljubi ga, a zatim i grli, a za to vreme dete je milo kao jagnje ili Milo Dijete iz Družbe Pere Kvržice.

- Raspoložena sam, sretna, NISAM pod stresom, ponovo uživam u svojoj porodici i svom poslu. Ozbiljna razlika.

dok gledamo kutiju Tensilena kako u Supermen-maniru uleće na bebi-plavu pozadinu ekrana, slušamo glas jedne od najomiljenijih srpskih voditeljki, koji nam kaže da "osetimo razliku".

(Ima i alternativni kraj ove reklame kada muž dotične ribajući pod, umoran i očajan takođe traži Tensilen, trebalo je valjda da ispadne duhovito ali nije..)

Drage Žene,

molimo vas da savet da "uradite nešto za sebe" nikada i ama baš nikada, ne protumačite kao direktnu preporuku vašeg lekara ili famaceuta da popijete neki tamo lek za smirenje.

Možete umesto toga da odete na Zumbu, Spa tretman, napijete se sa drugaricama ili kao slučajno izvaćarite svog omiljenog vodoinstalatera (pod uslovom da mu ne viri pola bulje iz pantalona zajedno s gaćama s koridora).

Ozbiljna razlika.

Imaš potrebu da ostaviš komentarčić?O NAMA
KONTAKT
Sva prava zadržana

Developed by: A&Ž