Menu
Dupe za poneti
Share on Viber

Dupe za poneti

AUTOR: Beppa Joseph

Danas nam je Lafica na grupu poslala sliku sa ganc novom frizurom, opa, šiške, nije loše. Onda nas je nakon salve komplimenata informisala da su to šiške "za poneti" koje kupiš za siću i frizer ti ih natakari na glavu pa ih po želji imaš ili nemaš i tako zbunjuješ okolinu na dnevnom nivou. Pa ok, što ne bi šiške ako već mogu umeci za kosu, to je sasvim u redu.

Onda smo se dosetile da postoji i dupe za poneti, izum je dostupan u svim kineskim prodavnicama, praktično to su gaće sa nekim silikonskim umecima pomoću kojih čak i ja sa visećom buljom mogu da izgledam kao Kim Kardašijan ako hoću (a neću). Pa onda razmišljam, ako mogu grudnjaci sa umecima, pa što ne bi mogle i gaće? I to je onda ok.

Veštačke trepavice. Veštački nokti. Veštačke obrve. Veštačke usne.

Šta mi žene sve nećemo lepiti, pričvršćivati, ubrizgavati i teškom mukom navlačiti, pa onda još težom mukom svlačiti sa sebe, znojiti se pod svim tim silikonom i smrdljivom kineskom plastikom i skidati se pred mužjacima samo u mrklom mraku, da ne puknemo od sramote kad se od pin-up i tip-top sređene cice sa bogatim oblinama pretvorimo u  lutku na naduvavanje koja je tu i tamo malo splasnula!?

Zašto muškarci malo ne nadoštiklavaju svoje nedostatke veštačkim umecima i dodacima?

Kaže Sheherezada da treba Kinezi za njih da izmisle kapu s mozgom za poneti. 

Imaš potrebu da ostaviš komentarčić?O NAMA
KONTAKT
Sva prava zadržana

Developed by: A&Ž