Menu
Svaki dan je maskenbal
Share on Viber

Svaki dan je maskenbal

AUTOR: Mala Boginja featuring Jovanka B.

1. Jutarnja maska:

Šminka, nisam neispavana i dete mi nije imalo temperaturu celu noć, nedajbože da idem na bolovanje, sveža sam i odmorna. NIJE MI NIŠTA!!

2. Prava karnevalska maska - Nije došo kući celu noć

Maska ravnodušnosti, sveže i našminkano lice, sramota je posvađati se, budi mudra i pusti ga.

3. Maska - Idemo zajedno na Božićnu žurku tvoje firme

Obukla dva steznika, vruće mi u pizdu materinu, znoj mi se probija kroz profesionalnu šminku, ase sjajim u ogledalu veceja i kud sam obukla ovu bez rukava kad mi biceps ko draperija visi...vesela sam i kulturna, poliglota i nadasve odmerena - znam kad trebam pričat, a kad šutit i kulturno namestit dežurni osmeh br. 6 (Monaliza stajl). Uopšte nemam menstrualne bolove i nisam na rubu hormonskog samoubistva, a deca su mi prosto savršena kao i moje kulinarsko umeće.

4. Sado-mazo maska

Mogu poneti ukupno 40 kesa iz prodavnice i ne treba mi pomoć, a palačinke nedeljom u 9 su mi duševna hrana - zen totalni. Deca me poštuju, uvek mi napišu čestitku za 8. mart. Tako sam srećna, pojeli su sve palačinke, a sad trk na pijac za nedeljni ručak…..

5. Maska za kod svekrve

Blagi pogled Milog Djeteta iz Družbe Pere Kvržice, dok slušam kako mi dijete liči na sve babe, čukunbabe i njihove komšije sa ćaćine strane osim npr. mene..

6. Maska u 6 ujutro, tzv. “Zgužvano lice od jastuka”

Sjedim na wc školjki. Glavu naslanjam na veš mašinu. Da li obući zelenu aljinu i čizme na potpeticu? Idem prvo oprati zube. Umit' se. Još mi je glava na veš mašini. 20 min. poslije. Vani sam. Na nogama buce. Na glavi kapa. Grabim prema poslu. Maskara na trepavicama. Ruž na ustima. Ulazim u firmu nasmijana. MASKA?!

Imaš potrebu da ostaviš komentarčić?O NAMA
KONTAKT
Sva prava zadržana

Developed by: A&Ž