Menu
Hej drugarice...
Share on Viber

Hej drugarice...

AUTOR: Sheherezada

Jutro je.....

Budim se s glavoboljom. Glavobolja kao prethodnica menstruacije koje se pribojavam jer više ne curim damski kontrolirano već slobodnim padom. Naime, moja menstruacija više nije nježni potočić već blatnjava Miljacka koja ruši Halidove mostove. (O tome posebni članci!!!!!!!)

Ono što dodatno pridonosi mojoj glavobolji je i izbor teme za moj prvi članak na blogu. 

Naime: 

#nemamtemu

A naime:

#nemamninick

Svatko ko me zna, zna i moj problem previšosti. Znate što je previšost? To je kad previše toga hoćeš, a moraš odabrati jedno.

Problem previšosti presreo me i sad. Ideje se prikradaju kao ose, osjećam vjetar s njihovih krilaca na obrazima, zuje, ubadaju, ostavljaju svoj žalac i odlaze:

Muškarci, brakovi, razvodi, djeca, umišljene bolesti, sexovi, menstruiranja, ljubovanja.... you name it! (O SVEMU POSEBNI ČLANCI!!!!!)

I onda odjednom - ZNAM.

Moja tema to smo MI. VI.

Moje prijateljice. Saputnice. Supatnice. Blogerice Botoxa&Kuvache.

Žene čije zajedničke energije čine Supernovu, eksploziju i postojanje jednog posebnog svemira unutar ovog u kojemu živimo.

To je ruka koja vam se pruža da ustanete nakon strmoglavljivanja. Srce koje se raduje vašim uspjesima. Uši koje strpljivo slušaju. Usta koja govore prave stvari (a nekad i gluposti) koje nekad želite, a nekad ne želite čuti. To je stalnost koja doživljava unutarnje promjene ali živi kao jedan organizam. To je nepregledni, neograničeni izvor humora i dobrih vibracija. Ljekovita voda koja umjesto na sumpor miriši na ljubav. Rupa u koju možete izvikati ono što nigdje dalje ne možete (U cara Trajana kozje uši!!!). 

Život u životu.

Ili možda ipak - ŽIVOT SAM.

A život je tu da raste. Da se dijeli. Da se obogaćuje. 

I zato moja tema - to ste i VI. 

Naše čitateljice. Prijateljice. Saputnice. Supatnice.

Znam da postoje svemiri koje možemo spojiti i zajedno stvoriti svoj posebni B&K Mliječni Put.

"I WANT TO BELIEVE"

 

Vaša

#idaljebeznicka

 

PS #idaljebeznicka na kraju je ipak pronašla svoj nick i na blogu nastavlja da piše kao Sheherezada

Imaš potrebu da ostaviš komentarčić?O NAMA
KONTAKT
Sva prava zadržana

Developed by: A&Ž