Menu


I tako, skuvaj ručak, kresni muža, zaradi platu, spremaj kuću, rađaj decu, odgajaj ih i poigraj se s njima, oribaj kuću i pete....budi umiljata i servilna, drži muža, brak i ognjište, ne talasaj, izgledaj i ponašaj se lepo, povlađuj šefu i potrudi se jako da jednog dana svima, na njihovo "Smiri se" ne poručiš jedno gromoglasno:

MRŠ!

Ne, nisu to hormonske promene i PMS, nakon prvih trideset-četrdeset godina života jasnije vidimo stvari i ljude oko sebe, a svoje reakcije ne želimo više zakopavati u crnu rupu svemira.

I tako, mi smo grupa žena bez dlake na jeziku (imamo ih po rukama, nogama i bikini zonama, ali na jeziku ne), pišemo kako nam dođe, ne jebemo gramatiku i pravopis i pravila za stilske figure, uvod, razradu, zaplet i zaključak i zabole nas iskreno da li ćemo vam se svideti ili ne. Mi se nama sviđamo. Imamo materijala za pet života, oćeš propale i aktuelne brakove, oćeš ratove, oćeš poslove, oćeš emigraciju, oćeš tragedije, oćeš komedije (ali uglavnom tragikomedije). Uvek smo tu jedna za drugu, u dobru i zlu, bogatstvu i siromaštvu, bolesti i zdravlju, takoreći, to je jedan brak među prijateljicama.

Ovaj nam je blog zanimacija i inspiracija i prilika da stvari nazovemo pravim imenom. Cilj nam je zaintrigirati, zainteresirati i ne folirati. Jer tako smo u mogućnosti.

O NAMA
KONTAKT
Sva prava zadržana

Developed by: π